fbpx

Vlatko Štampar zatvara 8. Ljeto u Ludensu

Koprivnica…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Vlatko ŠtamparNakon predstave ‘Nemreš pobjeć od nedjelje‘, Ljeto u Ludensu zatvara Vlatko Štampar sa stand up-om ‘Bratec je trd‘.
Ovogodišnje izdanje 8. Ljeta u Ludensu, polako se privodi kraju. Nakon Luke Vidovića i Magic showa za cijelu obitelj na kojem su uživali djedovi i bake, roditelji te djeca, u Atriju Doma mladih gostovao je Dragan Marinković Maca sa svojim Stand Up Comedy Showom nastalom spajanjem predstava ‘Mahalac’ i ‘Đevrsim Cvijan’ – Macaglu’, a uslijedila je i uspješnica iz produkcije Ludens teatra, nastala po tekstu Tene Štivičić, ‘Nemreš pobjeć od nedjelje’.
Pred koprivničkom je publikom posljednja izvedba u Atriju Doma mladih, a malu ljetnu scenu smijeha zatvorit će Vlatko Štampar sa stand up-om ‘Bratec je trd’, koji je na rasporedu u srijedu 25. srpnja s početkom u 21:00 sat. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna, uz napomenu da program nije za mlađe od 16 godina.
– One man show ‘Bratec je trd’ nastao je filtriranjem najboljih i najdražih fora tijekom prvih 5 godina dosadašnje karijere u jednu zaokruženu cjelinu. Show traje 100-120 minuta i obuhvaća široki raspon tema, od odrastanja, problema u osnovnoj školi, dolaska u Zagreb, životinja, muško-ženskih odnosa, seksa. (VlatkoŠtampar)
Hrvoje Šalković jednom je prilikom za Štampara rekao:
Ljeto u Ludensu– Da se kojim slučajem rodio pet tisuća kilometara zapadnije, sada bi imao redovnu stand up gažu na daskama McDougle Streeta, tamo na jugu Manhattana, tamo gdje caruju najbolji. Ali ima vremena, čovjek je toliko dobar da ne postoji šansa da ne uspije.
Pojedinačne ulaznice za stand up ‘Bratec je trd’ mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Trg bana Josipa Jelačića
6 / 2. kat). Studentske ulaznice po cijeni od 20,00 kuna, uz predočenje iksice, moguće je kupiti u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih. Projekt sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 studentskih ulaznica.
Također, kao i za prethodne predstave na ovogodišnjem Ljetu u Ludensu moguće je preuzeti Teatralku – ulaznicu dobrog srca. Ova je ulaznica besplatna, a može se preuzeti u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih od 19:00 sati. Prikupljene donacije kroz srpanj, bit će prenesene na sezonu 2018./2019., koja počinje krajem rujna novom premijerom.

Foto: Press