fbpx

16 natjecatelja za prvu emisiju uživo The Voice

Show…

Jacquesov i Tonyjev tim borili se za prolazak

VoiceU drugoj emisiji nokauta doznali smo i kojih će osmero natjecatelja u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske iduće subote početi borbu za ostanak u, kako svi ističu, najzahtjevnijem dijelu natjecanja – u emisijama uživo. U nokautima su nastupali natjecatelji timova Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka, a Tony i Indira iskoristili su večeras i svoje pravo preuzimanja. Sada svaki mentor u timu ima po četvero natjecatelja s kojima ulazi u završni dio showa, u kojem pravo glasovanja imaju i gledatelji.
– Budite hrabri, lijepi, pametni. Ovo je tih pet minuta o kojima smo cijelo vrijeme razgovarali. Za ovo ste se pripremali. Ostavite srce na pozornici! Drugačije ne ide – rekao je Tony Cetinski prije nastupa svojem timu.
Voice, TonyTony je odlučio da u emisije uživo iz njegova tima idu Monika Perić, Ana Androić Knežević i Edgar Rupena. Računao je na to da će njegova kolegica Indira preuzeti nekoga iz njegova tima, a to se i ostvarilo.
– Oduvijek sam htjela imati arsenal dobrih ženskih vokala i jako me veseli činjenica da će u timu Indira u daljnjem tijeku ovog showa biti jake ženske snage – rekla je Indira i u svoj tim preuzela Mateu Dujmović.
– Emotivno doživljavamo ovaj trenutak kad se rastajemo od čak troje natjecatelja. Nije lako. Puno smo radili, družili se, upoznali se, vezali uz te divne mlade ljude… Ali, oni znaju pravila, znaju da je ovo show. Svi su spremni na sve. Dobro smo ih pripremili – rekao je prije nastupa svojeg tima mentor Jacques, kojem su u radu s natjecateljima pomagali vokalna trenerica Marina Đurović Čelić i producent Tihomir Preradović.
Voice, JacquesJacques Houdek je odlučio da u prvu emisiju uživo vodi Alena Đurasa, Reu Matić i Petru Vurušić, a Tony je u svoj tim preuzeo Ivonu Šimunić.
U prvoj emisiji uživo u Jacquesovu timu nastupat će: Alen Đuras, Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić.
Indirin tim čine četiri dame: Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš.
Tonyjev tim u prvoj emisiji uživo predstavljat će: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić.
Pod vodstvom mentora Ivana za naklonost gledatelja borit će se: Stefany Žužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić.

Foto: Dario Njavro za HRT