fbpx

Centar kulture na Peščenici poziva na upis u Likovni studio

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Centar kultureCentar kulture na Peščenici poziva sve na upis u Likovni studio. Radionice su namijenjene svim kreativcima željnim novih znanja i iskustva. Uz ugodno druženje tijekom radionica polaznici će upoznati nove tehnike ali i pratiti aktualne izložbe te naučiti nešto iz povijesti umjetnosti. Radionice se održavaju radnim danima u večernjim satima. Rad je organiziran u malim grupama te polaznicima pruža zadovoljstvo stvaranja slikanjem ili oblikovanjem u glini!
Ljubitelji likovnosti mogu se uključiti u slijedeće programe:
Radionica Crtanja i slikanja, ponedjeljkom od 18,00 sati za napredne polaznike, te od 20,00 sati za početnike.
Tijekom ove radionice polaznici savladavaju osnove crtanja (perspektiva, proporcija) te se upoznaju sa crtačkim i slikarskim tehnikama (olovka, ugljen, pastela, gvaš, akvarel i akril)
Prvi sat 21. rujna!

Radionica Kiparstva, utorkom od 18,00 sati
Namijenjena je polaznicima koji imaju sklonost oblikovanja trodimenzionalnih objekata.
Tijekom radionice polaznici se upoznaju sa zakonitostima kiparskog modeliranja. Program radionice obuhvaća modeliranje reljefa, pune plastike ( bista, figura) te lijevanje i izrada sadrenih modela.
Prvi sat 22. rujna!

Radionica Likovni klub, srijedom od 18,00 sati, namijenjen je polaznicima zrele životne dobi. Okupla ljubitelje slikarstva.
Prvi sat 23. rujna!

Centar kultureRadionica keramike namijenjena je ljubiteljima gline kojima je draža primijenjena funkcija predmeta. Tako će u radionici keramike naučiti kako modelirati šuplju formu pomoću glinenih traka te tehnologiju oslikavanja i glaziranja predmeta. Radionica keramike održava se četvrtkom od 17,30h.
Prvi sat 15. listopada!

UPISI U TIJEKU! Sve detaljne informacije o programima likovnog studija Centra KNAP mogu se dobiti na 23 03 122,

Foto: Press