Mirna Maras Batinić: Nadam se da ću nekom donijeti dobitak

Bingo…

Mirna Maras Batinić nova je voditeljica emisije TV Bingo

Mirna Maras Batinić– Radujem se novoj emisiji! Moj prvi susret s televizijom prije četrnaest godina bio je upravo s emisijom Tv Bingo, stoga mi je posebno drago da sada preuzimam ulogu voditeljice. Svaki ponedjeljak počinjat će u znaku TV Binga, a nadam se da ću nekom već u prvoj emisiji donijeti dobitak – rekla je Mirna Maras Batinić.
Vođenje popularne emisije TV Bingo na Drugome programu Hrvatske televizije od ovoga tjedna preuzima Mirna Maras Batinić. Poznata voditeljica dosad je stekla poprilično iskustvo u vođenju lutrijskih emisija Eurojackpot i Loto, pa se već i tijekom priprema za snimanje TV Binga, koji će voditi s Duškom Ćurlićem, vidjelo da će se dobro snaći i u toj novoj ulozi na Hrvatskoj radioteleviziji.
Mirna Maras BatinićUrednica projekta TV Bingo Elizabeth Homsi pojašnjava kako je Mirna Maras Batinić prepoznata među sudionicima igara na sreću, pa je time i logičan izbor za novu voditeljicu TV Binga.
– Kako je ona već prepoznatljivo lice emisija igara Hrvatske lutrije, očekivanja su da opravda novopovjerenu joj ulogu. Hrvatska lutrija i Hrvatska radiotelevizija stoga su se odlučili na provjerenu formulu uspjeha koji Mirna Maras Batinić donosi igračima i gledateljima u igrama na sreću – dodaje Elizabeth Homsi.
TV Bingo je u suradnji Hrvatske lutrije i Hrvatske radiotelevizije tijekom godina mijenjao različite forme – od šou-programa do polusatnih emisija. Trenutačno traje četrdeset minuta i sadržava tri igre izvlačenja za igrače koji su kupili listić Bingo 15/90, Bingo 24/75 i Bingo Plus te tri igre za gledateljstvo u televizijskome studiju.
Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) ponedjeljkom s početkom u 18.20 emisiju TV Bingo moguće je pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT