fbpx

Andrea Šušnjara o karijeri, željama i vjenčanju!

Na promociji spota…

O vjenčanju: To me nervira jer me to svi pitaju. Još se neće dogoditi, uz osmijeh kaže Andrea

Andrea ŠušnjaraPjevačica grupe ‘Magazin‘ jučer je zablistala na promociji novog spota u kratkoj crvenoj haljini. Andrea Šušnjara i tamburaški bend ‘Mejaši‘ snimili su spot za zajedničku pjesmu ‘Zapjevajmo onu našu‘.
– Kad sam čula pjesmu prvi put, znala sam da moram biti dio te priče. Pjesma je vesela i mislim da će u kratkom vremenu ostvariti dobar rezultat jer je to slična publika kao što je i moja – kazala je Andrea za portal Scena.hr. Pjevačica ima puno nastupa, a Andrea Šušnjarapriprema i novu pjesmu.
– Najljepši trenuci su mi kad zapjevam na pozornici. Volim kontakt s publikom. Na koncertima se dosta oslanjam na njih, čak više nego na bend. Publika me dobro prihvatila i na koncertima vlada jedna pozitivna i vesela atmosfera i to mi je najljepše – istaknula je lijepa pjevačica. Kaže kako je sretna žena jer su joj se do sada ispunili svi ciljevi u životu. Andrea je na promociju novog spota došla u pratnji dečka Domagoja Beškera. Iako im je lijepo zajedno, Andrea kaže kako još ne razmišlja o vjenčanju.
– To me nervira jer me to svi pitaju i neću popustiti pritiscima. To se još jedno vrijeme neće dogoditi – uz široki osmijeh je naglasila pjevačica. Andrea i Domagoj nedavno su bili u Parizu.
– Domagoj je odradio stažiranje u Belgiji, tako da sam ja bila kod njega. Bili smo i na na romantičnom vikendu u Parizu. Na Eiffelovom tornju nisam bila jer se bojim visine – otkrila je lijepa pjevačica.

Foto: Scena.hr