Jelena Veljača – priča o dijamantnom prstenu moje bake i najdražem medaljonu
By Gordana Malašić Lazić On 3 pro., 2017 At 03:51 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Za Scenu…

U poštenoj podjeli obiteljskog nakita, prsten je pripao bratu. No i ja sam dobila lijepe obiteljske komade nakita. A trenutno mi je najdraži medaljon koji je moj tata kupio mojoj kćeri, otkrila je Jelena

 Jelena Veljača

Jelena VeljačaPoznata scenaristica, Jelena Veljača, kaže da voli nakit, ali ga ne nosi često.
– Nikad nisam bila baš žena od nakita. Obožavam nakit kad ga vidim u nekom časopisu ili na nekoj ženi. Recimo, Iva Radić ima fenomenalne komade nakita, super ga nosi, ali ja sebi ne izgledam dobro s nakitom – rekla je lijepa Jelena za portal Scena.hr. Jelena nam je otkrila i priču o dijamantnom prstenu svoje bake.
– Moja baka ima dijamantni zaručnički prsten, i ja sam se nadala da će taj prsten nekako pripasti meni. No u poštenoj podjeli obiteljskog nakita, prsten je pripao mom bratu. On je prsten dobio da zaruči svoju djevojku, što je jako lijepo. Moja baka je tradicionalna žena i smatrala je da se to tako radi. No i ja sam dobila isto tako lijepe obiteljske komade nakita – ispričala je scenaristica za portal Scena.hr. A najdraži komad nakita, ističe Jelena, je medaljon koji je njezin otac dao izraditi za svoju unuku.
Jelena Veljača– Jako volim komade nakita koje je moj tata kupio mojoj kćeri za prvi rođendan. Dobila je i jedan prekrasan medaljon, izrađen samo za nju. I ja se iskreno nadam da će ona barem ponekad taj nakit nositi – kazala je Jelena. Nakon serije ‘Prava žena’, scenaristica radi na novoj seriji za RTL televiziju i jako joj se veseli. Kaže da inspiraciju pronalazi u onome što je proživjela i u okruženju.
– Inspiraciju pronalazim i u umjetnosti, u putovanjima, u promatranju ljudi, prisluškivanja, i nekih misli koje možda nisu povezane, a koje su pospremljene u neke ladice, pa dobiju smisao 20 godina kasnije. Tu su sigurno i neki moji odnosi, priče koje sam davno čula… To je jedan prilično kompleksan proces koji nije u ovom trenutku – naglasila je Jelena. Dodaje da obožava adrenalin svog posla.

Foto: Scena.hr

comment closed