fbpx

Vanja Mamić: Zoran i ja smo ponosni roditelji!

Ekskluzivno…

Vanja i Zoran Mamić ispratili su sina na maturalnu večer

– Normalno je da nakon toliko godina braka tako funkcioniramo. Međusobno si  pomažemo što god treba. Ponosni smo roditelji. Kćer Nina studira u Milanu, a naš sin Bruno je u Njemačkoj preskočio jedan razred, ima IQ 156 i zanima ga informatika  i programiranje pa se upisuje na Američku visoku školu za management i tehnologiju (RIT/ACMT-a) u Zagrebu. Oboje su jako marljivi – ponosno je ispričala Vanja Mamić za portal Scena.hr. Vanja i Zoran Mamić ispratili su sina na maturalnu večer. Bivši supružnici taj važan dan zabilježili su zajedničkom fotografijom. Vanji je drago što su oboje kroz pubertet prošli relativno bezbolno.

Vanja Mamić

– Imali su samo jednu kratkotrajnu fazu puberteta – prisjetila se poduzetnica.  Sin Zorana i Vanje trenirao je nogomet i bio je odličan u tome. No Bruno je prije dvije godine odlučio prekinuti s nogometom jer je ljubav prema informatici bila snažnija.
– Jedan dan mi je došao kući te rekao: “Mama ja ne želim zarađivati nogom i loptom nego glavom.“ Naravno da sam ga podržala u tome. Jako je važno da završi fakultet jer mnogi nogometaši kad završe s nogometnom karijerom se doslovno pogube – kazala je Vanja. Ali Bruno nije zapustio sport.
– Sad rekreativno trenira boks u Box klubu Centar – dodala je lijepa majka.

Foto: Privatni album