fbpx

Izazovna Vanja Mamić u video spotu ‘Da te volim’!

Ekskluzivno foto…

– Sve je bilo super, odlično društvo i još bolja atmosfera na snimanju spota. Inače, ovo nije moje svakodnevno izdanje, puno make-upa, svečana haljina, ja sam za što prirodnije i jednostavnije. Ovo je moja prva uloga u video spotu i prihvatila sam je zbog prijateljstva, a Renatu želim puno uspjeha u daljnoj karijeri – rekla je Vanja Mamić.
Novo lice na glazbenoj sceni Renato, mladić koji je potaknuo zanimanje publike u posljednjih mjesec dana. ‘Krivac’ za sve to je njegov aktualni singl ‘Da te volim’ sa kojim je krenuo u osvajanje radijskog etera i slušatelja. Pozitivne kritike stižu sa svih strana, a svi se jednoglasno slažu da je riječ o izuzetnom glasu i neponovljivoj interpretaciji. Diskografska kuća Hit Records u suradnji sa Dušanom Bačićem prepoznala je kvalitetu koju ima Renato, te je odlučno stala iza ovog projekta. Dok singl ‘Da te volim’ iz dana u dan postiže sve veći uspjeh, a pregledi na Yotube-u rastu, Renato je okupio ekipu i snimio video spot. Ovoga puta riječ je o pravoj ekskluzivi, uz Renata po prvi puta pred kamerama u video spotu pojavljuje se Vanja Mamić.

Vanja Mamić

– Novi video spot ‘Da te volim’ snimali smo u Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin, sretan sam što sam imao prilike upoznati sve ljude koji su sudjelovali u ovoj priči. Iznimno mi je drago i velika čast što je Vanja Mamić izabrala moj video spot za svoje prvo pojavljivanje u takvoj ulozi. Očarala me svojom ulogom, elegancijom i pristupom, zaista jedna divna osoba. Uz Vanju u spotu se pojavljuje i njezin francuski buldog Rika koji se jako dobro snašao na setu. Spot sam zamislio kao jednu elegantnu i profinjenu priču, a uz redatelja Daria Godiča, to se i ostvarilo. Vanja Mamić zablistala je u prekrasnoj haljini Kristine Burje (na slici) i Ivice Skoka, a  vizažistica Ines Štih prekrasnim make-upom naglasila je Vanjinu prirodnu ljepotu, dok je za frizure bio zaslužan Danijel Plašč. Na kraju samo mogu reći, da je cijela ekipa bila odlična i da smo se uz naporno snimanje ipak na kraju i svi dobro zabavili – rekao je Renato o snimanju video spota ‘Da te volim’.

Vanja Mamić

Foto: Dario Godič, Cinematix Studio
Autor glazbe : Dušan Bačić
Autor teksta : Fayo
Autor aranžmana : Bojan Dragojević