fbpx

Ivana Ergić u rukama maserke s pogledom na more!

Ljeto…

Trenutno sam u rukama svoje tete koja mi radi akupresuru, a opuštam se uz zvuk i pogled na more, rekla je Ivana

Ivana ErgićBivša Miss Hrvatske Ivana Ergić odlučila je ljeto provesti radno i to u društvu svog dugogodišnjeg dečka Marina Cvitana (34).
– Trenutno sam u rukama svoje tete koja mi radi akupresuru, tradicionalnu kinesku masažu te se opuštam uz zvuk i pogled na more – priča Ivana koja ima malo vremena za odmor jer je ljeto odlučila provesti radno sa svojim dečkom Marinom Cvitanom.
Ivana Ergić– Marin i ja smo koncesionari na Srimi i imamo ležaljke, suncobrane, sladoledarnicu i zabavne igre, a imamo i štand s privremenim tetovažama od kane. Ovo ljeto sam na relaciji Vodice – Srima gdje vodim sezonski posao, a koji je odličan izvor prihoda preko ljeta – rekla je Ivana.
Osim što se bavi manekenstvom te sezonskim poslom s dečkom, Ivana je oduvijek pokazivala strast za umjetnošću, pa tako uz sve navedeno izrađuje i lampe.
– Svakim danom je sve više upita o personaliziranim lampama koje izrađujem. Imam dosta posla oko toga. Zbog svega navedenog pati moj završni rad na specijalističkom studiju poduzetničkog menadžmenta – zaključuje atraktivna Vodičanka koja je fotografirala i glumicu Milu Elegović samo za portal Scena.hr.

Piše: Maja Brkljač
Foto: Privatni album
Fotogalerija: [nggallery id=442]