fbpx

Ivica Skoko: Limitirana kolekcija ‘must have’ modnog detalja ove zime

Za zimu…

Must have komad idealan za svaku zimsku kombinaciju by Ivica Skoko

Ivica SkokoIvica Skoko, hrvatski dizajner poznat po svojim zanimljivim modnim kreacijama, u suradnji s Perwollom ponovno potpisuje limitiranu kolekciju must have modnog detalja ove zime. Riječ je o neodoljivim čuvenim štucnama, koje su ove zime osvojile Instagram u novim modernim verzijama ovog omiljenog modnog dodatka iz 80-ih. Prva koja je imala priliku isprobati ovo limited edition izdanje štucni je poznata hrvatska modna blogerica i stilistica Barbara Repe koja je otkrila kako ih je moguće iskombinirati u raznim modnim izdanjima.
Često viđene kao grijači nogu tijekom vježbanja pilatesa ili jazz dancea, štucne su se ponovno vratile u modu, ali ovog puta kao pravi modni detalj koji vrlo zanimljivo pristaje raznim kombinacijama za više prigoda. Upravo zato, Ivica Skoko koji jako pomno prati modne trendove s razlogom potpisuje ovo limitirano izdanje. Iznimno tople i udobne Ivica Skokoštucne dolaze u dvije boje, nježno rozoj i sivoj i mogu se savršeno uklopiti u cjelokupan outfit. Detalj dvaju cofleka na samome vrhu daje posebnu čar i čini ih još više retro. Zaljubljenica u modu, Barbara Repe prepoznatljiva po jedinstvenom modnom stilu, pokazala je kako neodoljive štucne mogu biti savršen modni detalj u ove hladne dane. Kao bivša plesačica, Barbara je posebno oduševljena štucnama koje outfitu daju pomalo retro izgled, a odlično je pokazala kako ih uklopiti u nježne zimske kombinacije za blagdanska druženje ili kućne partije.
Osim što često prati modne revije Ivice Skoke, spoj Skokinih kreacija i Barbarinog stylinga odavno je već prepoznat pa se i sama nekoliko puta pronašla u ulozi modela i zabljesnula u mnogim izdanjima.
Ove preslatke i neodoljive štucne dostupne su u Bipa drogerijama uz kupnju bilo koja dva Perwoll proizvoda od 2,7 litara.

Foto: Press