fbpx

Jelena Rozga: Poseban je osjećaj biti dio ove priče!

Zagreb…

Jelena Rozga– Jako sam sretna jer u Garnier Color Naturalsu boji za kosu pronašla sam svog idealnog saveznika za održavanje plave boje kose koja je moj dugogodišnji zaštitni znak. Često dobivam upite od brojnih žena diljem regije kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose i sada sa svima konačno mogu podijeliti svoju tajnu – Garnier Color Naturals i nijansa 111 moj su odabir već dugi niz godina. Biti dio jedne ovakve priče uistinu je poseban osjećaj i jedinstveno iskustvo – rekla je Jelena Rozga.
Jučer je na druženju Jelena Rozga podijelila dojmove s trodnevnog snimanja u Pragu kao i brojne anegdote i zanimljivosti, te se tom prigodom osvrnula i na važnost koju ova uloga ima za nju, jer upravo Garnier proizvodi za kosu su oni koje Jelena i sama koristi dugi niz godina. Jelena je regionalna ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals i to u devet zemalja istočne Europe, a službena Jelena Rozgakampanja diljem regije krenut će 12. lipnja 2015. godine. Pepeljasto plava boja kose Jelenin je dugogodišnji zaštitni znak, a upravo ta nijansa 111 Garniera Color Naturals najprodavanija je u cijeloj regiji.
Baš poput prave Garnier žene, Jelena se predstavila u tri izdanja, klasičnom, elegantno i večernjem naglasivši kako je upravo kosa najljepši ukras svake žene. Garnier Color Naturals je trajna boja za kosu obogaćena s 3 hranjiva ulja: maslina, avokado i karite. Njena kremasta formula prodire duboko u vlas kose i ispunjava je bogatom bojom. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa, a boja je postojana i intenzivna.

Foto: Promo