Justin Bieber dovodi u Zagreb i bend MiC LOWRY
Piše: redakcija On 13 ruj., 2016 At 10:43 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Purpose…

Uz nedavno najavljene The Knockse, Justinu Bieberu se na turneji Purpose pridružuje bend MiC LOWRY

Justin BieberPopularna kanadska megazvijezda Justin Bieber najavljuje još jednu glazbenu poslasticu u sklopu europskog dijela turneje ‘Purpose’. Uz već najavljene The Knockse, na pozornicama diljem Europe pridružit će mu se još jedan odličan glazbeni sastav – MiC LOWRY. Mladi liverpoolški bend pridružit će se Justinu od 29. rujna na koncertu u glavnom gradu Švedske, Stockholmu, pa će tako priliku da ga posluša uživo imati i zagrebačka publika na najiščekivanijem koncertu godine, 9. studenog u Areni Zagreb.
Peteročlana vokalno-harmonijska skupina MiC LOWRY sastavljena je od iznimno talentiranih mladih pjevača iz Liverpoola – Delleile Ankrah, Akia Jonesa, Kaine Ofoeme, Bena Sharplesa i Michaela Welcha koji su odrastali u istom susjedstvu te su zajedno počeli pjevati u ranim tinejdžerskim godinama. Klasična je to priča o petorki koja je pohađala školu Calderstones u Liverpoolu, bivšu školu Quarry Bank u čijim klupama je sjedio i legendarni John Lennon, te je osnovala lokalni bend u umjetničkom centru za mlade, koji je tad vodila Barbara Philips, kćer Lorda Woodbinea, rijetko spominjanog ‘šestog Beatlesa’.
MiC LOWRYTalentirani glazbenici benda MiC LOWRY svoje su vještine i iskustvo brusili nastupajući u lokalnim klubovima, a između ostalih, svirali su i u poznatom liverpoolškom klubu Cavern.
Ovih pet iznimno darovitih izvođača, koji majstorski spajaju R&B i pop glazbu u brze plesne ritmove i romantične balade od kojih zastaje dah, dijeleći pozornicu s jednim od najvećih imena u povijesti pop glazbe, predstavit će svoje pjesme cijeloj Europi. Publiku najvećih pozornica europskih metropola oduševit će jedinstvenim spojem impresivnih harmonija i očaravajućeg vokala koji su s vremenom postali zaštitni znak benda.
Justin BieberUlaznice za zagrebački koncert prodale su se u više od 15 zemalja svijeta uključujući SAD, Južnoafričku Republiku, Englesku, Njemačku, Kanadu i Brazil, a iako su sve regularne rasprodane, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica. Tako se u ponudi nalazi ‘Ultimate’ VIP 1. ulaznica po cijeni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser koje je najbliže najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.
Ulaznice ‘I ll see you’ VIP 2 mogu se osigurati po cijeni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.
U prodaji se nalaze i ‘Where Are You Now’ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.

Foto: Press

comment closed