fbpx

Kristina Šalinović o povratku u Hrvatsku

Za portal Scena.hr…

Iako u Zagrebu živim više od godine dana, još se navikavam, kazala je lijepa Kristina

Kristina Šalinović

Kristina ŠalinovićNaša najuspješnija manekenka, koja je nosila revije slavnih dizajnera i krasila naslovnicu Voguea, Kristina Šalinović,  u petak je bila dio stručnog žirija na spektakularnom make up natjecanju ‘Zvjezdana prašina‘ Učilišta Profokus na Zagrebačkom velesajmu. Lijepa se Kristina nakon svjetskih modnih pista i života u inozemstvu, vratila u Hrvatsku. U Zagrebu je otvorila frizerski salon, te s dečkom, milanskim tattoo umjetnikom Enricom Migliorati, ima i tattoo studio. Kristina kaže da joj je drago što se vratila u Hrvatsku, no još se privikava na stil života, koji se ipak malo razlikuje od stila života u svjetskim metropolama.
– Iako u Zagrebu živim više od godine dana, još se navikavam. Zapravo jedina stvar na koju se navikavam su ljudi, na taj mrvicu zatvoreniji način razmišljanja.

Kristina Šalinović

Puno ljudi još ima averziju prema tetovažama. Na to se još moram priviknuti jer u inozemstvu to je normalno. Moram se priviknuti i na to da se kod nas piju kave po deset sati dnevno. A dok sam živjela u inozemstvu, najviše mi je nedostajala naša hrana – otkrila je Kristina za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr