fbpx

Produženi vikend: Kamo za praznik rada?

Preporuka…

Kamo za praznik radaSvake godine postavlja se isto pitanje: ‘Kamo za praznik rada?’. Ove godine imamo sreću da nam se poklopio produženi vikend pa ga možemo iskoristiti na kvalitetan i drugačiji način kako bismo si priuštili mini odmor prije ljetnih godišnjih.
U Termama Tuhelj i u Termama Olimia pripremili su bogatu animaciju za sve dobne skupine. Najmlađima će društvo praviti maskote dok sudjeluju u kreativnim radionicama, obiteljskim sportskim Kamo za praznik radaaktivnostima, pikniku na otvorenom, vodenim atrakcijama, opuštanju u wellness centrima, a nikako ne smijemo zaboraviti i odličan obiteljski bonus koji su pripremile obje destinacije: GRATIS boravak za 2 djece!
Praznik rada u Termama Tuhelj možete doživjeti po cijeni već od 719,00 kn na bazi 3 dana/2 polupansiona, dok u Termama Olimia isto možete dobiti za samo 158,40 eura. Naravno, svoj boravak možete i produžiti. Nemojte zaboraviti poslati selfie sa svog odmora.
Kamo za praznik rada? Tražite ideju kako provesti produženi vikend? Ukoliko volite prirodu, kupanje u termalnoj vodi, wellness opuštanje i druženje s prijateljima, odaberite Terme Tuhelj ili Terme Olimia. Sve dodatne informacije oko posebnim paketima možete dobiti na njihovom call centru na broj telefona 00386 03 829 7836.

Foto: Press