fbpx

Terme Tuhelj: Mjesec žena – Osjećajte se WELLičanstveno!

Mjesec žena…

Terme TuheljDan žena je prilika kad svaka žena zablista, da se osjeća kao da je sve podređeno samo njoj. Terme Tuhelj pripremile su nekoliko malih savjeta kako se pripremiti za nadolazeće toplije dane te kako proslaviti mjesec žena.
Ako ste wellness tip osobe, u ožujku se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta ‘SPAeVITA‘ centra gdje vam poklanjaju mini gratis masaže vlasišta i tjemena te masažu ruku uz klasičnu parcijalnu masažu i Terme Tuheljrefleksologiju stopala. Nakon što su vas razmazili u wellness centru, Terme Tuhelj predlažu da posjetite najveći ‘Svijet sauna’ u kojem svakog utorka u terminu od 18,00 do 22,00 sata otvaraju vrata samo ženama. Za vrijeme ladies day-a, pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u različitim aroma programima, programima njege tijela, vrtloženje zraka, programi ledom kao i uživanje u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima.
Restoran Dvorac Mihanović pripremio je posebnu proslavu uz tematsku kuhinju, živu glazbu i odličnu ponudu lokalnih vina u kojoj gosti mogu uživati svake subote od 20,00 h, a posebno ususret Dana žena 07. ožujka, a tu je i ‘Tjedan restorana’ koji započinje 06. ožujka i  traje do 15. ožujka gdje će gosti moći uživati u meniju od tri slijeda uz čašu vina za samo 100,00 kuna po osobi.
Terme TuheljA ako želite sve to zajedno objediniti i provesti nekoliko dana u renomiranim zagorskim termama, Terme Tuhelj su pripremile i paket usluga s 20% popusta kojim ćete napuniti izgubljenu energiju, revitalizirati se i pripremiti se za stresnu svakodnevicu. Vita anistress paket je paket za svaku modernu ženu, ali i muškarca… paket koji će vas oduševiti od trenutka kad uđete u hotel do trenutka odlaska. Osim redovne ponude polupansiona, kupanja i fitness-a, gosti će moći uživati u vitalnoj dobrodošlici, peelingu ruku, Vita antristress masaži, neograničenom buđenju osjetila u Svijetu sauna, sportskim aktivnostima… i to sve u sadržaju svog paketa.
– Razmazite se i proslavite Mjesec žena… sami, s prijateljicama, s djecom ili s voljenom osobom… sasvim je svejedno… bitno je da se posvetite sebi, svojim mislila i svojem unutarnjem razvoju. Osjećajte se WELLičanstveno – poručuju iz Termi Tuhelj.

Foto: Press