fbpx

Advent: Lana Mihić: Najbolja gastro ponuda je u Novom Zagrebu

Novi Advent…

Organizatorica Novog Adventa kaže da je ponosna na to što je projekt uspio, iako projekt nije dobio podršku Grada Zagreba, ni Turističke zajednice

Lana Mihić

Lana MihićLana Mihić dokazala se kao sjajna kuharica, ali i kao odlična organizatorica i promotorica festivala hrane. Ove godine Mihić je u Novi Zagreb na plato Muzeja suvremene umjetnosti dovela i Novi Advent. Kaže kako je po reakcijama vidjela da su građani posebno zadovoljni gastro ponudom.
– Kolega Igor Čimbur i ja smo hrabro ušli u nešto što se zove organizirati Advent izvan centra grada. Mislim da to Novi Zagreb zaslužuje. Ovaj plato Muzeja suvremene umjetnosti je najljepša kulisa koju možete zamisliti. Samo će sigurno trebati vremena da ljude naviknemo da smo im uopće nešto donijeli u Novi Zagreb. S obzirom na to da smo projekt financirali sami, jer nismo dobili novce od Turističke zajednice, ni od Grada Zagreba, mi smo ponosni da smo to uspjeli izvesti u suradnji s našim partnerima i sponzorima te smo napravili dobar posao koji je super i za Zagreb – ispričala je Mihić za portal Scena.hr. PR stručnjakinja vjeruje da će sljedeće godine napraviti još bolji Advent.

Lana Mihić
– Ne znam kako će biti sljedeće godine, rano je reći. No postoji činjenica da je Turistička zajednica već u rujnu ove godine završila natječaj za 2017. godinu, pa ne očekujemo ni od njih novac. Ali to nije ni presudno jer postoje Adventi koji su dokaz da i uz velike novce, koje su dobili od Grada Zagreba, i nije baš garancija da Advent uspije. Tako da vjerujem da ćemo mi sljedeće godine napraviti još bolji Advent – zaključila je Mihić za portal Scena.hr.

Lana Mihić

Foto: Scena.hr