fbpx

Lokrumske večeri: Željko Bebek, Massimo…

Lokrum…

Glazba kraj mora

Željko BebekGlazbena manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora nakon srpanjskog ciklusa najavljuje nove koncertne atrakcije. Na otoku Lokrumu 16. kolovoza 2015. godine svoj će ekskluzivni koncert održati Željko Bebek, najveća živuća rock’n’roll legenda naših prostora u jedinstvenom spoju s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom. Dan nakon Bebeka, 17. kolovoza, na Lokrumu će se održati i koncert Massima, u pratnji benda, na kojem će Massimo predstaviti svoj aktualni album ‘1 dan ljubavi’.
– Koncert Željka Bebeka bit će pravi glazbeno-produkcijski spektakl u sklopu kojeg će se uz Bebeka na bini naći čak šezdeset glazbenika – potvrđuje inicijator i producent Lokrumskih večeri Tomislav Kašljević.
Naime, uz Dubrovačke simfoničare kojima će ravnati Josip Cvitanović, koncertni doživljaj upotpunit će i Tamburaški orkestar Centra za tradicijsku kulturu iz Varaždina, s kojim je Bebek nedavno briljirao na Tamburica festu na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a glazbenicima će se pridružiti i Bebekov bend. Bit će to prilika za sve Bebekove fanove, ali i fanove Bijelog dugmeta da u posebnom ambijentu otoka Lokruma uživaju u hitovima Bijelog dugmeta i mnogobrojnim hitovima Željka Bebeka iz njegove bogate solo karijere.
MassimoMassimo Savić jedan je od naših najkarizmatičnijih pjevača za čije se koncerte na trenutnoj ljetnoj turneji uvijek traži ulaznica više. Koncertom na Lokrumu 17. kolovoza, Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje koje predstavlja presjek njegove trideset godina duge i uspješne karijere, uz pregršt hitova – od aktualnih: 1 dan ljubavi, Suze nam stale na put, Iz jednog pogleda, Kladim se na nas, Zar više nema nas, Tišina, Krug u žitu…do kultnih starih pjesama poput Stranac u noći, Sjaj u tami, Gracija i drugih.

Foto: Prisk, Press