fbpx

Svečano otvorena nova trgovina Mako

Osijek…

MakoU srijedu je u svečanom ambijentu u samom centru grada Osijeka Tvornica pletenine Mako d.o.o. otvorila svoju novu trgovinu. Povodom otvorenja trgovine Mako je pripremio mnoga iznenađenje za sve svoje kupce u mjesecu darivanja koje možete saznati posjetom njihove novo otvorene trgovine ili na web stranici gdje će svaki ljubitelj mode, moći pronaći pokoji komad odjeće ili modnih dodataka za sebe i svoje najbliže. Otvorenje trgovine svojim posjetom podržale su mnogobrojne osobe iz poslovnog svijeta grada Osijeka, građani, kao i ambasadorice trgovina Mako Ivana Gudelj, Antonija Pintarić i Anamarija Lovrenčić.

O Mako:
Tvornica pletenine Mako d.o.o. iz Osijeka osnovana je 1990. godine u Osijeku. Do danas uspješno djeluje na području DIZAJNA I PROIZVODNJE PLETENE, PAMUČNE I VUNENE TRIKOTAŽE što Makouključuje radnu i zaštitnu odjeću. Trenutno zapošljava 45 djelatnika. Implementiran međunarodni sustav normi ISO 9001 i utemeljena politika kvalitete tvrtke naglašava konstantno dizanje kvalitete u svim segmentima poduzeća, praćenje svih noviteta na tržištu, njegovanje dobrih partnerskih odnosa te zadovoljstvo djelatnika što usmjerava na postizanje visoke kvalitete proizvoda i zadovoljstvo kupaca. Proizvodi su izrađeni iz visoko kvalitetnih materijala Makomješavina vune i pamuka antialergijskih svojstava. Također tvrtka Mako izrađuje artikle od recikliranih prediva i 100% pamuka što jamči visoku kvalitetu i jedinstvenost na tržištu. Osim prisutnosti na hrvatskom tržištu visoko kvalitetna pletiva tvornice pletenine Mako su prisutna u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Njemačkoj, Francuskoj, Švicarskoj, Švedskoj i Austriji. Osim MODNOG PROGRAMA za muškarce i žene tvrtka MAKO d.o.o. proizvodi i SPECIJALNI PROGRAM muške i ženske pletene prsluke, pulovere, džempere, potkape, kape za vojsku, policiju, željeznicu, vatrogasce, zaštitare i sl, kao i etno program.
Priznanja:
– Zlatna plaketa za najuspješnije trgovačko društvo u županiji za 98′. od HGK-e
– Pečat grada Osijeka za osobita ostvarenja u poduzetništvu i maloj privredi za 2000. godinu
– Niz priznanja za poduzetništvo dodijeljenih od Zavoda za poslovna istraživanja Zagreb

A iz trgovine Mako poručuju:
MakoOsim nove prodavaonice, ni postojeća prodavaonica neće biti zaboravljena. Stara prodavaonica u nadolazećem periodu dobiva novi izgled i nudi novu ponudu.U Divaltovoj ulici na br.91 od 1. prosinca 2016. godine čeka vas specijalizirani dućan s posebnom ponudom etno odjeće, odjećom za posebne prigode; crnina i odjeća velikih veličina kako za žene tako i za muškarce.
U Divaltovoj ćete pronaći i odjeću do veličine 64 za muškarce i 56 za žene. Veliki izbor crnine i odjeće sa šokačkim motivima. U Divaltovoj vas još očekuju niske cijene i mnoštvo iznenađenja kroz cijeli mjesec prosinac.

Foto: Promo