fbpx

Poznata lica obilježila otvaranje dućana ekskluzivnih prehrambenih proizvoda i delikatesa – The Pantry!

PantryU četvrtak 09. svibnja, u samom središtu Zagreba, u Tkalčićevoj 38, brojni uzvanici uživali su u najfinijim svjetski poznatim delicijama, autohtonim hrvatskim te svjetskim vinima. Goste i sladokusce je zabavljao je filharmonijski kvartet izvodeći najpoznatije glazbene uratke.

Zašto – THE PANTRY (špajza)
Kuhinja …. Ostava, Špajza… je mjesto gdje ćete držati hranu kao kod kuće. Imamo sjećanja iz djetinjstva u kojima dolazimo kući iz škole i idemo ravno u špajzu jesti poslastice kao što su keksi, čokolade i čips. Posebno mjesto u kući. Dorset žitarice, ručno rađeni čips Tyrrell, Proscuitto San Daniele, Proscuitto di Parma, Bresoala, Belvoir organski pića, talijanska organska tjestenina Seggiano, maslinova ulja, lučice u balzamiku i začinima, Hershey čokolade, ručno rađeni English chutneys, džemovi i čajevi, francuski i talijanski fini sireve, organska riža, tjestenina i bezalkoholna pića samo su neki od proizvoda koje će ovaj vrhunski gastronomski centar imati u svojoj ponudi.
Vlasnici dućana, Wanlop i Charly Paunović su oboje hrvatski iseljenici iz Novog Zelanda a svoj već uhodani posao su odlučili proširiti i u ‘Lijeoj Našoj’. Centar metropole izabrali su jer smatraju kako je upravo ta pješačka zona mjesto bogate povijesti i kulture s valom novih mladih poduzetnika te idelno gastro središte.
Uz brojne goste delicije su iskušali i brojni poznati Hrvati kao što su voditeljica Iva Jerković, modeli Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Aleksandra Grdić, dizajner Tomislav Bahorić, dizajnerski dvojac ELFS – Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, stilist Marko Grubnić, TV kritičar Neven Ciganović, gastro stručnjak Rene Bakalović i brojni drugi.

Piše: Magdalena Balenović

Foto galerija:

[nggallery id=42]