Supermodel Rachel Hunter: Tajne ljepote i dugovječnosti!
Piše: redakcija On 21 sij., 2016 At 03:51 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Fine Living…

Rachel HunterRachel Hunter je supermodel, glumica i televizijska voditeljica, a njezin novi izazov je vlastiti serijal kojim otkriva tajne ljepote i dugovječnosti. Putovanje ljepote uz Rachel Hunter emitira se na kanalu Fine Living, nedjeljom u 21,00 sat, počevši od 24 siječnja 2016. godine. Rachel je za potrebe serijala doslovno proputovala svijet, te je na šest kontinenata otkrivala tajne održavanja mladenačke ljepote te dugog i zdravog života. Tijekom putovanja upoznala je ljude različitih zanimanja koji su je nadahnuli i podijelili s njom rituale, stavove i recepte za zdravlje i ljepotu.

Rachel Hunter

U Kini Rachel otkriva drevne tajne tradicionalnih kineskih lijekova i čajeva u službi ljepote i životne energije, u Maroku joj žene otkrivaju moć ulja argana i ružine vodice. Grčki otok Ikarija poznat je po dugovječnim stanovnicima, koji će Rachel otkriti ključ njihove vitalnosti i potaknuti je na promjene i u vlastitom životu. Na Fidžiju je priroda izvor zdravlja i ljepote, dok u modernim gradovima poput Seula i Los Angelesa kozmetička industrija vodi glavnu riječ. Rachel Hunter će vas upoznati s s drevnim pripravcima i najmodernijim dostignućima iz cijelog svijeta koji služe održavanju mladenačkog izgleda.

Foto: Press

comment closed