fbpx

Colonia: Maske su pale!

Video…

Colonia

Colonia, Boris Đurđević, Ivana Lovrić– To je to, to sam ja. Ovo je poklon svim fanovima Colonia zvuka, pjesmu sam napravio tako da Ivana svojim glasom, ali i ja mojom glazbom, stihovima i aranžmanom, odvedemo publiku u svijet intrige, misterije, uz dašak nostalgije i romantike – rekao je glazbeni producent i skladatelj te osnivač grupe Colonia Boris Đurđević.
Sinoć je održana promocija video spota za drugi singl grupe Colonia ‘Maskenbal‘ te svečano potpisivanje ekskluzivnog ugovora grupe Colonia i izdavačke kuće Croatia Records.
– Presretna sam! Reakcije na novi singl su fenomenalne! Zahvalna sam fanovima što su me prihvatili. Vjerujem da smo Boris i ja napravili odličan posao i prenijeli emociju, jer jedino ona može zarobiti srca slušatelja! – izjavila je pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić.
Ivana Lovrić blistala je u seksepilnom crnom odijelu, dok Boris Đurđević u elegantnom stylingu nije skidao osmijeh s lica, a oboje nisu krili radost i zadovoljstvo zbog izlaska novog singla pod nazivom ‘Maskenbal’. Novi singl grupe Colonia povratak je starog, originalnog Colonia zvuka uz moderno upakirano zvukovlje i romantični saksofon, a to je jasno svima čim čuju prve taktove pjesme.
Boris Durdevic, Valerija Durdevic– Grupa Colonia se nakon deset godina i u diskografskom smislu vratila svojim korijenima, pa je za novi, trinaesti album koji izlazi na proljeće 2018. godine, sinoć potpisala Ekskluzivni ugovor o suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records. Svečano potpisivanje ugovora s Croatia Recordsom bio je važan segment ovog druženja te posljednja karika u novoj eri grupe Colonia koja je započela u lipnju ove godine dolaskom Ivane Lovrić u bend – poručuju iz Colonie.
– Colonia je najznačajniji regionalni pop izvođač i iznimno smo sretni što smo dogovorili ekskluzivnu diskografsku suradnju. U Borisa i njegov tim imamo apsolutno povjerenje i radujemo se stvaranju novih hitova. Ovo je njihov veliki povratak doma, u diskografsku kuću za koju ih vežu brojni uspjesi i lijepe uspomene. Sudeći po novim materijalima i pjesmama, očekuje nas nastavak jedne izvrsne suradnje – kazala je Nikolina Mazalin, kreativna direktorica Croatia Recordsa.
Mnoge osobe iz javnog života, prijatelji i članovi obitelji došli su podržati novu postavu grupe COLONIA: Borisa Đurđevića i Ivanu Lovrić, u prvom redu menadžer grupe COLONIA Ivica Sente, supruga Borisa Đurđevića, spisateljica i producentica Valerija Đurđević te brojni drugi.

Colonia
Colonia je zaista vratila stari sjaj u novom ruhu, a dobre vibracije i elan zbog novih početaka sinoć su se mogli osjetiti u zraku!

Colonia

Pod redateljskom palicom Darka Drinovca za singl Maskenbal snimljena je misteriozna i slojevita priča o licima i naličjima ljudi u intimnim odnosima, posebno kada se nađu u svoja četiri zida, daleko od pogleda javnosti. Uzvanici na promociji tako su među prvima pogledali novi video spot u koji je Ivana Lovrić unijela upečatljivu energiju i scenski nastup, a posebno se istakla u plesnim dionicama sa svojim plesačicama: Valentinom Šenjug i Petrom Vidaković u izvrsno osmišljenoj koreografiji koju potpisuje koreograf Neven Ivić. Za atraktivan styling u spotu zaslužan je Marko Grubnić, iza prekrasne šminke stoji Dajana Pajkić, dok se za maštovite frizure pobrinuo Mario Vidaček. Uz niz amaterskih glumaca i statista, u spotu se u ulozi glumca pojavljuje i koreograf i plesač Neven Ivić te mladi varaždinski maneken David Cesarec.

Foto: Press – Nikola Knežević
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cDcTD7L-sGs[/embedyt]