fbpx

Voice: Mentori odlučivali u prvim ili posljednjim sekundama

Zagreb…

U mentorskim timovima Voice još samo sedam mjesta

Voice

VoiceAudicije u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ bliže se kraju. Nakon sinoćnje emisije u mentorskim timovima ostalo je još samo sedam slobodnih mjesta. Mentori su među mnogim odličnim vokalima večeras odabrali osmero kandidata koji su ih oduševili izvedbom i glasom. Interpretacije slične izvorniku, nedostatak energije i izbor teške pjesme, prema ocjenama mentora, večeras su bili razlozi zbog kojih neki nisu prošli audiciju.
VoiceEmisiju je otvorila Splićanka Kristina Krolo (20) koja je priznala da je veliki ‘tremaroš’. Studentica građevine na audiciji je otpjevala pjesmu ‘The story’ Brandi Carlile, a mentor Jacques Houdek okrenuo joj se u prvim taktovima refrena. Na Jacquesovo pitanje koje snove sniva, Kristina je odgovorila:
– Ja bi’ samo pivala“.
– To je jedini pravi odgovor za svakog pravog pjevača – rekao je Jacques, a Indira je dodala da ima prekrasan glas koji miluje: “Baš onako za dobro jutro i laku noć.”
U daljnje emisije uz Kristinu su prošli i Lara Demarin, Ruža Janjiš, Ana Androić Knežević, Milan Prša, Katarina Vučetić, Valentina Gyerek i Ivana Benc.
Do iduće subote ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ možete pratiti preko službene internetske stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu, YouTubeu i multimedijskoj platformi HRTi. Vijesti vezane za show također možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija. Sve veći broj korisnika mobilne aplikacije za android i iOS ‘The Voice Hrvatska’ prati omiljene natjecatelje, ekskluzivne sadržaje i zabavlja se uz nagradne igre.

Foto: Dario Njavro za HRT