fbpx

2Cellos: Lijepo je opet svirati s Eltonom Johnom u Vegasu!

Ekskluzivno…

I proslavili njegov rođendan

2Cellos– U Las Vegas smo došli baš na njegov rođendan i svirali na koncertu istu večer! Lijepo je ponovno vidjeti sve naše drage prijatelje i Eltona koji nam je uvijek bio velika podrška – rekli su Luka Šulić i Stjepan Hauser ekskluzivno za portal Scena.hr. Nakon duže pauze zbog brojnih samostalnih koncerata, 2Cellos je 25. ožujka ponovno nastupio s Eltonom Johnom u Las Vegasu.
– Volimo svirati u Vegasu jer to nam je jedina prilika da budemo na istom mjestu duže od dva dana. Inače stalno putujemo i to zna biti naporno. Osim što u Vegasu nastupamo skoro svaku večer, po danu snimamo nove materijale. A tako je i nastao gotovo cijeli album ‘Celloverse‘ i svi najuspješniji hitovi poput ‘Thunderstrucka‘. Nadamo se da će i ovi dani biti plodni za neke nove uspješnice – kazali su dečki iz 2Cellosa. U travnju također imaju puno nastupa.
– Nakon Vegasa idemo na jedan dan u Hong Kong, pa na jedan dan u London, i onda nastavljamo našu rasprodanu američku turneju (43 koncerta) koja traje sve do svibnja kad ćemo se napokon malo vratiti doma – naglasili su Stjepan i Luka.

Foto: 2Cellos društvena mreža