fbpx

2Cellos: Ovako zamišljaju sebe 2069. godine!

Wake Me Up…

U novom spotu virtuozi nas vode kroz tri etape  života – od djetinjstva do staračkog doma

2CellosNakon niza rock obradi, 2Cellos su svoj pečat dali i jednom plesnom hitu – za novi spot i singl odabrali su Aviciijev hit ‘Wake Me Up‘. Spot je snimljen u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića. A u samo jednom danu skupio je gotovo 270 tisuća pogleda!

Tri etape života
U spotu nas naši slavni virtuozi vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih 2Cellossatova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su  momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini.

Novi album
Pjesma će biti objavljena na novom, trećem studijskom albumu ‘Celloverse’ koji izlazi 27. siječnja. Pred 2Cellos je još jedna zanimljiva godina i naravno svjetska turneja koja počinje u veljači.
Album su producirali Luka Šulić i Stjepan Hauser. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Do sada smo s novog albuma imali prilike čuti:
‘The Trooper Overture’,  (Iron Maiden/Rossini ‘William Tell Overture’), AC/DC ‘Thunderstruck’ (video ima više od 31 milijun pogleda) te ‘I Will Wait’ (Mumford & Sons). Na albumu će biti i ‘They Don’t Care About Us’ (Michael Jackson), ‘Live and Let Die’ Paula McCartneya na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang, te originalna pjesma Luke i Stjepana ‘Celloverse’.

Foto: Press