Djeco, poigrajte se kazališta
By redakcija On 20 ožu., 2020 At 02:52 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

kazalištaU Gradskom kazalištu Žar ptica za danas 20. ožujka bila je planirana premijera predstave MALAC KOMALAC Zorana Pongrašića u režiji Lawrencea Kiirija, kojim bi se proslavio i Svjetski dan kazališta za djecu.
Kako su zbog opasnosti po zdravlje dvomjesečne probe predstave prekinute i premijera odgođena, u Žar ptici se nije stigla ni pročitati hrvatska poruka ljubiteljima kazališta koju je ove godine napisao redatelj Dario Harjaček.
kazalistaPutem društvenih mreža Žar ptice, daleko od scene, maloj publici u povodu Dana kazališta za djecu obratila se Ana Marija Vrdoljak, glumica ansambla Malac Komalac i predstavnica HDDU-a u svjetskoj glumačkoj organizaciji FIA, pozivom da nastave voljeti kazalište i prijedlogom da se do novih susreta u Žar ptici sami doma poigraju kazališta. Možda baš na temu neke predstave koju sa svojim nastavnicima i roditeljima pogledali u kazalištu.
Uz Ana Mariju glumci iz predstave Malac Komalac: Matej Đurđević, Gorana Marin, Vesna Ravenšćak Lozić, Romina Tonković, Petar Atanasoski, Matko Knešaurek, Ante Krstulović i Bogdan Ilić, poručuju nedostajete nam, vidimo se što prije.

Foto: Press

comment closed