fbpx

2Cellos na rođendanu E. Johna tulumarili s Q. Jonesom!

Las Vegas…

2Cellos– Zapravo kad malo bolje razmisliš, da nije njega, ne bi bilo ni nas, jer upravo je on taj koji je producirao najvažnije i najprodavanije albume Michaela Jacksona (Thriller i Bad). To uključuje i pjesmu ‘Smooth Criminal‘ koja nas je proslavila! Napokon smo imali priliku upoznati čovjeka koji je stvorio povijest, koji je stvarao takva remek dijela! Kakav muzičar, kakva legenda. Bio je neopisiv osjećaj družiti se s njim! Uz to je bio toliko ljubazan, drag i pristupačan da se čak trudio pričati s nama hrvatski – Pokušao se sjetiti svih riječi koje zna baš kao i svega sto zna o našoj zemlji, a znao je puno – poručuju 2Cellos Luka i Stjepan.
2Cellos2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser protekli su vikend proveli u Las Vegasu povodom rođendanske zabave Eltona Johna. Ondje su imali priliku družiti se s legendarnim producentom, Quincyjem Jonesom! Naš popularni violončelistički dvojac je na rođendanu mnogobrojnim uzvanicima odsvirao Smooth Criminal što je oduševilo slavnog producenta, među ostalim poznatog i po suradnji s Jacksonom.
Među okupljenim poznatim osobama, bio je i frontman The Killersa, Brandon Flowers koji se također upoznao s 2CELLOS. Inače uz koncerte, 2CELLOS rade i na novom albumu čiji izlazak očekujemo do kraja godine (Sony Masterworks/Menart). Spot za aktualni singl ‘Thunderstruck’ pogledan je na YouTubeu gotovo 14 milijuna puta.

Foto: 2CELLOS