fbpx

2Cellos koncertom odaju počast žrtvama tsunamija!

U Japanu…

tsunamija– To će biti jedna posebna večer prepuna emocija i naboja u zraku, a odsvirat ćemo nešto posebno kako bismo odali počast svim žrtvama te ogromne katastrofe – rekao je slavni dvojac.
Luka i Stjepan uspjeh slave u Japanu, na unaprijed rasprodanoj solo turneji. Sutra 11. ožujka održat će koncert u počast žrtvama tsunamija u Sendaiju, na isti dan kada se ondje prije tri godine dogodila velika katastrofa, snažan potres i tsunami.
2CellosNeki koncerti u Japanu su rasprodani u svega pola sata. To je, kažu dečki, prema riječima najpoznatijeg japanskog promotora Udo Artists (koji je odgovoran za nastupe najvećih zvijezdi u Japanu kao što su Bon Jovi, Aerosmith, The Rolling Stones, Bob Dylan, Eric Clapton, John Mayer, Deep Purple) šokantno i neviđeno.
Spot za pjesmu  ‘Thunderstruck’ pogledan je više od deset milijuna puta u malo više od dva tjedna! Osim što je spot već nekoliko dana nakon uploada  premašio rekord Smooth Criminala koji ih je lansirao u zvijezde, dodatna je zanimljivost i važnost što nitko do sada s područja bivše Jugoslavije nije u samo dva tjedna postigao gledanost od 10 milijuna!

Foto: Press