Amira Medunjanin na Sunčanoj strani Prisavlja

HRT…

Amira Medunjanin sa simfoničarima HRT-a u nedjelju 6. rujna na “Sunčanoj strani Prisavlja”

Amira MedunjaninHrvatska radiotelevizija (HRT) najavljuje perjanice rujanskog programa svog open-air projekta Sunčana strana Prisavlja. Nakon subotnjeg koncerta riječke atrakcije, grupe Jonathan, u nedjelju, 6. rujna u 21 sat na Sunčanoj strani Prisavlja – a nakon svečanog otvorenja Festivala svjetske književnosti – nastupa pjevačka diva čarobnog glasa Amira Medunjanin. Svoje će iznimne glasovne snage udružiti sa Simfonijskim orkestrom HRT-a.
Sa svojim suradnicima Antom Gelom na gitari i Zvonimirom Šestakom na kontrabasu, te našim Simfoničarima pod ravnanjem Jurice Petra Petrača, Amira Medunjanin predstavit će nam izbor iz svojega dosadašnjeg opusa, u čijem je središtu, dakako, sevdah.
A uoči te koncertne svečanosti, na kojoj se očekuje i mnoštvo visokih državnih i međunarodnih uzvanika – a mjesta na prisavskom travnjaku odavno su već popunjena, pa koncert možete pratiti u izravnom prijenosu na Trećem programu Hrvatske televizije (HRT-HTV3) i na valovima Radija Sljeme od 21 sat, te putem multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci se nalaze i svi prethodni programi Sunčane strane Prisavlja.
Izravno na Trećem programu Hrvatske televizije od 20:05 možete pratiti i uvodnu emisiju uoči svečanog otvorenja Festivala svjetske književnosti – sa svojim ekskluzivnim gostima, izraelskim književnikom Etgarom Keretom i Semezdinom Mehmedinovićom.
Uvodnu emisiju vode HRT-ova Karolina Lisak Vidović, glumac Ozren Grabarić i Andrija Škare.

Foto: Press