fbpx

Pijanist Antonio Macan snimio spot sa scenama seksa

5o nijansi sive…

Spot je zaludio njegove obožavateljice

Antonio MacanAntonio MacanPijanist Antonio Macan iz Frankfurta napravio je zanimljivu obradu ‘50 nijansi sive‘. Antonio je snimio spot sa scenama seksa kojima obiluje i popularni film.
– Moji obožavatelji su mi dali ideju da snimim glazbeni spot ‘50 nijansi sive‘. Sniman je u Seattleu gdje se snimao i glavni film, a u spotu kao glavna glumica nastupa Tina Koke koja je poznata glumica u Njemačkoj – rekao je Antonio ekskluzivno za portal Scena.hr. Antonio klavir svira od Antonio Macansvoje  četvrte godine.
– Odrastao sam uz klasičnu glazbu i vrlo mlad počeo s koncertima. Nastupao sam po cijeloj Europi i poznatim opernim kućama. Svirao sam i u Rusiji, a u publici su bili Putin, Bush i Schröder koji su bili oduševljeni mojim nastupom. 2007. godine imao sam koncerte u Hrvatskoj. U Njemačkoj sam imao puno televizijskih nastupa. Uz glazbu sam se razvijao i kao glumac te uspješno nastupio u nekoliko projekata i sapunica Berlin Tag und Nacht. Skladao sam glazbu za jedan dio novog  filma ‘Pirati s Kariba’. Želio bih stvoriti simbiozu glume i glazbe, i za početak u tome imam uspjeha – ispričao je mladi pijanist. Antonio je porijeklom iz Sinja.

Foto: Zoran Paškov