fbpx

Damiano Roi, Stella Scholaja i Hayford Okine finalisti

Show…

Imamo prve finaliste sedme sezone Supertalenta: Damiano Roi, Stella Scholaja i Hayford Okine

Damiano RoiPrva emisija showa Supertalenta uživo iznjedrila je i prve finaliste showa – Damiano Roi i Stella Scholaja plasirali su se u finale zahvaljujući najvećem broju glasova gledatelja, dok je trećeg finalistu odlučio žiri, a odabrao je Hayforda Okinea.
S novom opernom arijom u grandioznom stilu predstavio Damiano Roi iz Maribora.
– Vi ste takav pjevač, vokal, sve što sam rekla na audiciji, a sve sam rekla od srca. Ta Vaša skromnost, ljubav prema pjevanju, to je čisti pogodak. Vi ste meni apsolutni hit! – oduševljena je bila Maja, a Martina je kazala kako joj se audicijski nastup nešto malo više svidio.
– Vjerujem da je ipak malo odigralo to što ste ukrali sopranima ariju. Fraze su bile jako kratke, isprekidane dahom, međutim, unatoč svemu tome Vaša snaga je ljudska hipersenzibilnost koju se ne sramite pokazati kao muškarac – dodala je Martina, a i Davor je priznao kako je osjetio „natruhe slane tekućine“ u svom oku.
Stella ScholajaS vlastitom pjesmom ‘Love is disease’ predstavila se Stella Scholaja i još jedanput emocionalno prodrmala žiri.
– Stella sama po sebi nosi snagu osobnosti i duha koja je toliko snažna da samom činjenicom da dođe na ovu pozornicu je vrijedno divljenja, a uz sve to nudi jednu kvalitetu, daješ snagu dugima – poručila joj je Martina, Maja je kazala kako ju fascinira njezina lakoća pjevanja, a Davor je Hayford Okinekomentirao:
– Za mene što god ti napraviš na ovoj pozornici ili ne napraviš si vrijedna divljenja i pažnje!
Kralj balansa iz Gane, Hayford Okine, ovoga puta balansirao je s trskama bambusa i ponovno oduševio žiri. „Tvoj nastup na audiciji je bio jedan od najboljih sezone, ovo je sada još moćnije od noževa. Ne znam kako to radiš, nisi se prijavio kao mađioničar, ali činiš čuda!“ kazao je Janko, a s njim se složila i Maja. „Mirno, moćno i rekao bih nastup s puno dubljom porukom nego li smo svjesni – zaključio je Davor.

Foto: Press