Doktori za seks u jeku seksualne revolucije
Piše: redakcija On 14 pro., 2016 At 09:22 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Treća sezona…

Doktori za seksOd danas, 14. prosinca 2016. godine, premijerno na programu Doma TV možete gledati treću sezonu dramske serije nagrađene Emmyjem i nominirane za Zlatni globus, ‘Doktori za seks‘. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako se dr. William Masters i Virginia Johnson nose s novim pritiscima kad se iznenada zahvaljujući svojem kontroverznom istraživanju nađu u središtu pažnje šire javnosti, te postanu predvodnici seksualne revolucije sredinom 1960-ih.
O seriji:
Doktori za seks‘ nagrađivana je dramska serija u kojoj Micheal Sheen i Lizzy Caplan utjelovljuju stvarne pionire znanosti o ljudskoj seksualnosti, dr. Williama Mastersa i Virginiju Johnson. Serija prikazuje neobične živote, odluke i ljubavne veze glavnih protagonista, kao i njihov put koji se podudara s velikim promjenama u popularnoj kulturi na prijelazu iz pedesetih u šezdesete godine prošloga stoljeća. Njihova, za ono vrijeme smjela i kontroverzna istraživanja, uvelike su pridonijela razmahivanju seksualne revolucije te ih iz sveučilišne bolnice u St. Louisu, gdje su započeli svoju suradnju, odvela do naslovnice časopisa Time i brojnih gostovanja u američkim televizijskim emisijama poput kasnovečernjeg showa Johnnyja Carsona.
Početak treće sezone gledatelje vodi u 1966. godinu. Nakon što su se zahvaljujući svojem kontroverznom istraživanju iznenada našli u centru pažnje javnosti, dr. William Masters i Virginia Johnson odjednom su bačeni na čelo pokreta seksualne revolucije. No dok se njihova nova slava i pritisci koji dolaze s njom gomilaju, njihova veza postaje sve zamršenija i stavlja ih u poziciju s kojom se čak ni oni sami možda neće moći nositi.

Doktori za seks – (Masters od Sex), 2015., SAD, dramska serija
Autorica serije: Michelle Ashford
Glume:
Michael Sheen…………dr. William Masters
Lizzy Caplan………………Virginia Johnson
Caitlin Fitzgerald………………………..Libby
Annaleigh Ashford…………….Betty Moretti
Teddy Sears…………….dr. Austin Langham

Foto: Press

comment closed