fbpx

Danijela Martinović i Vojo Šiljak u 5.com s Danielom

Na HRT…

Danijela MartinovićDaniela Trbović ovaj tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom u petak, 6. ožujka u 21.30 sati na svom Prvom programu (HRT-HTV1) ugošćuje jednu od naših najpoznatijih i najtiražnijih pjevačica Danijelu Martinović i legendu televizijskog i radijskog zanata Voju Šiljka – a koji je zbog toga odmah u prvoj minuti ovu emisiju, u svom poznatom duhovitom stilu, i nazvao „Dvije Danijele i jedan Šiljak”!
– Tako nam je Danijela opisala svoj novi album „Neopisivo”, doznali smo detalje o njezinoj novoj ljubavi, a Vojo je evocirao uspomene na njihov prvi susret. Nadalje, šalili su se na vlastiti račun – Vojo o tome kako je on doživotna „legenda”, a Danijela kako je već više od 30 godina „vrckava”… te zašto nitko normalan je pjeva sjedeći. Potom Danijela Martinoviććemo doznati što je Vojo otkrio o sebi u Udbinom dosjeu i je li zaslužan za početke glazbene karijere Petra Graše, a Danijela će nam pak otkriti jesu li ona i Petar „kliknuli na prvu”… Vojo će nam još otkriti po čemu pamti intervju s Huliom Iglesiasom, te je li uputno sjesti s Danijelom na partiju pokera za kartaški stol – poručuju s HRT-a.
U glazbenom dijelu emisije Danijela Martinović je uz pratnju prisavskog benda „povratnika iz Australije” Ante Gele otpjevala dvije pjesme: „Čovjek bez adrese” sa svog novog albuma „Neopisivo”, a za koju je koautorica i glazbe i stihova, te svoj stari, veliki hit „Pleši sa mnom”.

Voditeljica: Daniela Trbović
Gosti: Danijela Martinović i Vojo Šiljak
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press – Renato Branđolica za HRT