fbpx

Deveta sezona serije Heartland od 13. studenog na malim ekranima

Zagreb…

Deveta sezona serije Heartland u trajanju od 18. epizoda

HeartlandHrvatska radiotelevizija (HRT) od srijede, 13. studenog na svom će Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 11.35 sati započeti s prikazivanjem nove, devete sezone serije Heartland u trajanju od 18. epizoda.
U devetoj sezoni serije Heartland obitelj Bartlett-Fleming pokušava srediti svoj život. Svaki član obitelji nastoji ostaviti iza sebe sve nevolje i patnje i započeti novo, uzbudljivo poglavlje u svom životu. Živeći u idiličnom kraju – u podnožju planina Alberte, ova čvrsto povezana obitelj svjesna je da sve dok imaju jedni druge mogu odoljeti svakom izazovu i othrvati se svim poteškoćama na koje naiđu.
HeartlandNa početku sezone Amy i Ty privikavaju se na bračni život, dok se Lou suočava s realnošću života samohranog roditelja. Georgie stremi k novim visinama i okreće se akrobacijama na konjima, a Jack se oporavlja od gubitka vjernog prijatelja. Iznenadna prilika koja se ukaže Timu mogla bi utjecati na sudbinu cijele obitelji.
Svi se moraju pomiriti s činjenicom da se sve u životu mijenja te da se i oni sami s vremenom mijenjaju htjeli to ili ne.
U ovoj sezoni vraćaju se poznata lica, ali i stvaraju nove veze pa se obitelj suočava s velikim izazovima, spremno grabi dobre prilike i slijedi svoje snove znajući da će jedni drugima uvijek biti podrška.
Neke nove romanse, promjene karijera pa čak i nove tehnologije mogle bi promijeniti stanje stvari na Heartlandu.
No, na kraju sezone, svi pronalaze svoje mjesto i prihvaćaju svoje nove uloge u obitelji. Amy i Ty shvaćaju da se zajedničkim radom može sve postići. Iako su na svom putu naišli na razne prepreke, oni odlučuju da je došlo vrijeme za novu fazu u njihovom životu.

Foto: Press