fbpx

ESPN, Four Four Two: Luka Modrić najbolji igrač dosadašnjeg Svjetskog prvenstva

Svjetski mediji…

Odlični nastupi kapetana Luke Modrića u hrvatskim pobjedama na Svjetskom prvenstvu nisu promaknuli ni uglednim svjetskim medijskim kućama

– Ne treba biti iznenađen što Modrić radi izvanredne stvari na terenu jer on je uistinu izvanredan nogometaš. Svojom je podcijenjenom briljantnošću potvrdio da je jedan od najboljih veznjaka svoje generacije – piše Four Four Two.
Vatreni su u Rusiji upisali sve tri pobjede u tri dosadašnja nastupa – protiv Nigerije (2:0), Argentine (3:0) i Islanda (2:1) – a kapetan reprezentacije Luka Modrić bio je jedan od ključnih igrača. Njegove partije nisu prošle nezapaženo ni diljem svijeta te Modrić prima brojne komplimente na račun svojih igara.
Ugledni ESPN te Four Four Two izabrali su upravo hrvatskog veznog igrača za najboljeg pojedinca grupne faze, u kojoj je realizirao kazneni udarac protiv Nigerijaca te postigao vrlo lijep pogodak iz daljine Argentincima. Vukao je momčad i nakon osiguranog prolaza te sudjelovao u pobjedi nad Islanđanima.
Pohvalama se pridružio i Guardian, koji drži Brazil i Hrvatsku na vrhu svog poretka najboljih reprezentacija svjetske smotre, te ističe da su Vatreni vjerojatno i najviše pokazali, s obzirom na ‘impresivan način prolaska kroz najtežu skupinu natjecanja’.

Foto: Press – HNS