fbpx

Daniela Trbović u 5.com s Danielom: Igor Vori i Indira Levak

Zagreb…

Daniela TrbovićDaniela Trbović ovaj je tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom ugostila sportskog direktora hrvatske rukometne reprezentacije, osvajača devet velikih medalja i priznanja, te dugogodišnjeg reprezentativca Igora Vorija i Indiru Levak, tj. „Indiru Forzu”, koja nakon dugogodišnje pjevačke karijere u grupi sada uspješno plovi solo-vodama.
Tako ćemo u emisiji koja je na rasporedu u petak, 7. veljače u 22.14 sati na Prvom programu (HRT-HTV1) doznati gdje je sve živio i radio Vori i po čemu pamti te zemlje i gradove, voli li trčati i koji mu je najzanimljiviji dio treninga, kao i trebamo li Igora zvati kad nam nešto treba popraviti u kući.
Također smo doznali i je li Indirina izvedba pjesme „Na krilima pobjede” zaslužna za plasman reprezentacije 2018. godine, tko joj je darovao klarinet i živi li u „otvorenom braku”, a na kraju smo pokušali izbrojiti jesu li u emisiji više puta spomenuli imena svojih bračnih partnera, Olje Vori i Miroslava Levaka.
Uza to, Indira je s Gelinim „prisavskim dječacima” izvela i dvije pjesme, „Prvi se pamti” i „Dođi”, a počastila nas je i jednim izvornim slavonskim bećarcem – na klarinetu!

Voditeljica: Daniela Trbović
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press