fbpx

Fashion: Izabrani modeli za najuzbudljiviji tjedan mode

Zagreb…

Bipa Fashion.hr od 19. do 23. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

Fashion

FashionUsusret najvećem modnom događaju u regiji Bipa Fashion.hr-u, koji će zasigurno na najbolji mogući način obilježiti početak proljeća, ove subote održan je najiščekivaniji casting u sezoni. Poznati modni dizajneri i ovoga puta imali su zadatak pomno promotriti i izabrati modele, koji će prošetati modnom pistom i tako predstaviti njihove najnovije kolekcije na 28. izdanju Bipa FASHION.HR-a.
Kako je najuzbudljiviji nacionalni tjedan mode sve bliže, u subotu u prostorijama kina Europe održan je casting za izbor modela. Najpoznatija dizajnerska lica tako su među rekordnim brojem prijavljenih, izabrala svoje favorite koji će imati priliku nositi njihove najnovije kreacije na 28. Bipa FASHION.HR-u. Zadatak dizajnera nije bio nimalo lagan jer broj prijavljenih kandidata iz godine u godinu sve više raste pa je i sam izbor modela bio teži. Casting je kao i svake godine okupio mnoge poznate hrvatske manekenke i manekene koje često imamo priliku vidjeti kako na pistama, tako i u modnim editorijalima i kampanjama, a osvježenje su svakako bila nova mlada lica i velik broj muških modela.
U službenom programu 28. Bipa FASHION.HR-a svojim revijama publici će se predstaviti: Robert Sever (pod pokroviteljstvom branda Noelle), Ivica Skoko (pod pokroviteljstvom Perwolla), BiteMyStyle by Zoran Aragović (pod pokroviteljstvom branda Philips), Twins (pod pokroviteljstvom branda CCC), Jelena Holec, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Mateyaneira, Branka Donassy, Marina Design, Anthony Avangarda, Arileo i KLISAB te u sklopu programa FHR MEN (pod pokroviteljstvom branda Philips) – Modna kuća Varteks, Spirit by Tomislav Bahorić, Boško Jakovljević i Robert Sever. Najpoznatija hrvatska modna platforma tako će od 19. do 23. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma okupiti najpoznatije dizajnere koji s nestrpljenjem iščekuju predstaviti najnovije kolekcije.

Foto: Press – Bipa Fashion.hr