fbpx

Čudovišta će oživjeti na velikom platnu – Monster Hunter

Kino trailer akcijsko-avanturističkog SF spektakla Monster Hunter

Kada se sudare dva svijeta Milla Jovovich biva prebačena u Novi svijet koji je dom ogromnim i zastrašujućim čudovištima otpornima na naše oružje. Ona će se morati udružiti s lovcima iz njihovog svijeta kako bi se suprotstavila čudovištima i vratila kući. Akcijsko-avanturistički SF spektakl Monster Hunter temeljen je na istoimenoj seriji video igara koja je postala globalni fenomen, a sada je napokon došlo vrijeme da velika čudovišta i veliku akciju doživimo na platnima dovoljno velikim da ih mogu zadržati!
Monster Hunter
U traileru kojeg vam ovim putem predstavljamo pratimo vojnu postrojbu koja se nalazi u potrazi za timom Bravo čiji trag je nestao usred pustinje. Vojnici se odjednom nađu usred pješčane oluje koju jedva prežive. Nakon što se osvijeste shvate da su na neki način prebačeni u drugi svijet u kojem vrijede neka potpuno nova pravila te se ono što je trebala biti spasilačka misija pretvara u borbu za preživljavanjem.
U glavnim ulogama gledamo Millu Jovovich (Peti element, Resident Evil) kao iskusnu kapetanicu Ardemis koja predvodi svoju postrojbu marinaca. U ulozi misterioznog lovca na čudovišta našao se Tonyja Jaa (Fast & Furious 7, xXx: Return of Xander Cage) dok od ostalih glumačkih imena treba istaknuti T.I. Harrisa (Ant-Man, Takers) i Rona Perlmana (Hellboy, Sons of Anarchy).
Monster Hunter
Redatelj i koscenarist filma je Paul W.S. Anderson (Event Horizon, Resident Evil, AVP: Alien vs. Predator) koji je pri ostvarenju svoje filmske vizije surađivao s producentom video igre Ryozom Tsujimotom i njezinim redateljem Kanameom Fujiokom.

Foto: Press
Video: