Hrvatska reprezentacija: Vraćamo se treninzima!
By redakcija On 13 svi., 2020 At 09:20 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Hrvatska reprezentacijaHrvatska reprezentacija u Fed Cupu, odnosno njen najveći dio (Donna Vekić, Ana Konjuh, Jana Fett, Lea Bošković i izbornica Iva Majoli, nedostajala je Darija Jurak koja je u SAD-u) okupila se na terenima HTK-a Zagreb.
Stanka u teniskom svijetu odrazila se i na hrvatski kalendar natjecanja, no s popuštanjem mjera stvari se u puno ljepšem smjeru. Dok stoje međunarodna natjecanja, HTS-ova predsjednica Nikolina Babić je na druženju s hrvatskom Fed Cup reprezentacijom u Zagrebu najavila nekoliko događaja u Hrvatskoj na kojima će sudjelovati tenisačice i tenisači iz hrvatskih Fed Cup i Davis Cup reprezentacija, a u pripremi je i ažurirani kalendar hrvatskih turnira i prvenstava.
Nakon otvaranja tenisa za sve, HTS-ova predsjednica posebno je zahvalila Središnjem državnom uredu za šport, Hrvatskom olimpijskom odboru i Nacionalnom stožeru civilne zaštite, koji su pomogli da se uz pridržavanje epidemioloških mjera ponovno može trenirati na hrvatskim terenima na otvorenom.

Foto: Press – HTS

comment closed