fbpx

Uršula Tolj: Radujem se novom izazovu u karijeri

Nova emisija…

Uršula Tolj– Radujem se novom izazovu u karijeri i čast mi je naslijediti ljude koji su radili Kritičnu točku i emisije TV o TV i Iza ekrana. Trudit ću se donijeti i nešto novo u staru ideju, komunicirati s gledateljima i slušateljima te ih upoznavati s našim bogatim televizijskim i radijskim programom te glazbenom proizvodnjom. Naravno, u emisiji će se, prema starome dobrom običaju, moći vidjeti i ono što se inače nema prilike vidjeti – kako sve to nastaje i tko sve to stvara – rekla je urednica emisije Uršula Tolj.
Uršula ToljNakon jednogodišnje stanke gledatelji Prvoga programa Hrvatske televizije svakoga petka u 17.20 sati moći će se upoznati sa svim novostima o radu, programu, poslovanju i projektima Hrvatske radiotelevizije. U novoj polusatnoj emisiji Moj HRT bit će predstavljene nove emisije Hrvatskoga radija i Hrvatske televizije te najavljene nove serije, filmovi i sportski prijenosi u tjednu koji slijedi.
Osim projekata Hrvatskoga radija i Hrvatske televizije bit će predstavljeni i koncerti ansambala – Zbora Hrvatske radiotelevizije, Tamburaškoga orkestra Hrvatske radiotelevizije, Simfonijskoga orkestra Hrvatske radiotelevizije i Jazz-orkestra Hrvatske radiotelevizije.
O svojemu iskustvu i sjećanjima koja ih vežu za Hrvatsku radioteleviziju te o tome što na javnome medijskom servisu vole gledati i slušati, u studiju će s poznatim gostima različitih profila razgovarati urednica emisije Uršula Tolj.
Na kraju emisije gledateljima će biti ponuđeni isječci iz bogate arhive Hrvatske radiotelevizije između kojih mogu odabrati onaj kojega se žele prisjetiti i pogledati ga idući tjedan.

Foto: Krasnodar Peršun za HRT – Press