fbpx

Igor Geržina – novi singl i spot: One Slow Sunday

Igor Geržina – Atmosfera mira i snažnih emocija

– Bio je to zaista poseban doživljaj… Uživali smo u odličnom ambijentu, prekrasnoj prirodi i opuštenoj atmosferi, a spot smo snimili u jedno nedjeljno popodne. U stvari vrlo prigodno – One Slow Sunday – rekao je Igor Geržina.

Geržina

Emotivnu soul baladu “One Slow Sunday” obilježava besprijekorna Geržinina instrumentalna izvedba s prizvukom gospela, a nastala je doslovno jedne mirne, spore nedjelje, u jednom dahu. Dominantna melodija na saksofonu uz decentnu pratnju odličnih glazbenika, dugogodišnjih Geržininih suradnika Jurice Leikauffa na klavijaturama i Henry Radanovića na basu i gitari, jednostavnim i prozračnim aranžmanom dočarava atmosferu mira, ali i snažnih emocija.

Geržina

Singl prati i topla video priča kroz spot koji je snimljen u intimnoj atmosferi, smještenog u prirodi daleko od gradske vreve, a koji je savršeno upotpunio dojam kojeg ostavlja glazba.

– Oduševili su me prekrasni konji i stvarno sam uživao. Nagovarali su me i da uzjašem konja, ali tu sam ulogu ipak prepustio Marini Benčić, članici kluba, kojoj ovim putem zahvaljujem – dodao je Igor Geržina.

Režiju spota potpisuju Anita Nadj i Mladen Popović koji su inspiraciju pronašli na atraktivnom western ranču u srcu Zagorja:

– Drago nam je što nas je Igor odabrao za snimanje ovog glazbenog videa, uživali smo radeći s njim i ostatkom ekipe. Vrijeme, ljudi, životinje, priroda, sve se poklopilo i poslužilo kao dodatna inspiracija i motivacija. Nadamo se da smo dio toga uspjeli pretočiti u ovaj uradak.

– Ovo mi je jedno od dražih snimanja! Kada se na jednom mjestu dogodi toliko pozitivne energije, okupi odličan tim ljudi i spoji s prekrasnom lokacijom, rezultati jednostavno ne mogu izostati. Iskreno vjerujem da imamo sjajnu video priču koja prati singl ‘One Slow Sunday’ – zaključio je Igor Geržina.

Igor Geržina iza sebe ima šest studijskih albuma i višestruki je dobitnik nagrada Porin i Status, a poznat je i po svojim dugogodišnjim suradnjama s najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene te atraktivnim nastupima. Novi instrumentalni singl predstavit će i na svjetskoj smooth jazz sceni, gdje se njegova autorska glazba posljednjih 10 godina emitira na radio postajama na četiri kontinenta.

Videospot se može pogledati na Igorovom YouTube kanalu.

Foto: Press