fbpx

Ivana Banfić: Avanturistički sam duh

U Survivor ulaze Ivana Banfić i Kristian Rauch

Ljubitelji adrenalina i uzbudljivih izazova uskoro će na Novoj TV imati prilike uživati u televizijskom uzbuđenju koje donosi zabavno-natjecateljski show ‘Survivor‘, a jedna od natjecateljica koja će se okušati u borbi za preživljavanje bit će pjevačica Ivana Banfić, poznata kao jedna od prvih predstavnika hrvatske dance scene devedesetih godina.

Ivana Banfic

Uz uspješnu pjevačku karijeru tijekom koje je osvojila brojne festivalske i diskografske nagrade i našla se na vrhu glazbenih ljestvica, Ivana je iz velike želje da pomogne ljudima diplomirala na studiju psihologije i psihoterapije u zagrebačkom Centru za integrativni razvoj.

Prisjećajući se svog odrastanja, tvrdi kako je oduvijek do izražaja dolazio njezin afinitet za glazbu i sport, a istraživački i avanturistički duh doveo ju je do potpuno novog izazova u karijeri koji će testirati njezine granice izdržljivosti.

– Avanturistički sam duh i ne volim biti u zoni komfora. Ako sam duže od mjesec dana u istom, venem. Zapravo, otkad znam za sebe nisam u zoni komfora, nisam taj tip osobe – priznaje Ivana Banfić.

Ivana Banfic

Iako će se u Dominikanskoj Republici susresti sa zahtjevnim psihičkim i fizičkim izazovima, prijašnje iskustvo života u plemenu tijekom boravka u srcu Amazone možda će joj biti od koristi za vrijeme trajanja showa.

– Bila sam u Amazoni prije par godina u jednom plemenu usred džungle, prošla sam Indiju po nekoliko puta… Volim istraživati život, moj stav je da sam ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja – poručuje Ivana Banfić koju pravi izazov u surovim uvjetima tek čeka.

Kristian Rauch

U velikoj avanturi Ivani Banfić će se u Dominikanskoj Republici pridružiti fitness instruktor i računalni tehničar Kristian Rauch, koji sebe opisuje kao intuitivnu, discipliniranu, mirnu, zabavnu, snalažljivu, empatičnu i nepredvidivu osobu otvorenog uma s apstraktnim pogledom na život.

Njegovo odrastanje u Zagrebu bilo je ispunjeno raznim sportskim aktivnostima, a osim fizičke spreme i sportskog duha koji će mu biti od velikog značaja tijekom napornih izazova, Kristian u sebi krije i stvaralački duh.

– Odrastao sam u Zagrebu, bavio se raznim sportovima kao što su judo, košarka i boks. Redovno sam kao dijete odlazio na višednevne izlete i raznorazne tečajeve kako bi nadogradio svoje znanje i vještine.

Također, svoju kreativnu stranu sam uzdizao kroz maketarstvo i likovnu umjetnost – otkriva Kristian koji smatra da je ključ uspjeha u showu balans uma, duha i tijela, a posebno se raduje primjeni svoje kreative u izazovima koji ga čekaju u borbi za opstanak.

Foto: Press Nova TV