Dylan Moran: Želio sam nastupiti u Hrvatskoj!
Piše: redakcija On 26 velj., 2016 At 09:23 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Stand up komičar…

Show ‘Off the Hook’ publika će vidjeti u Splitu i Zagrebu u okviru europske turneje koja traje godinu dana

Dylan Moran

Dylan MoranDylan Moran će nastupiti 28. veljače u 20 sati u zagrebačkom kinu Studentskog centra. Nakon rasprodane britanske turneje, jedan od najcjenjenijih svjetskih stand up komičara, će predstaviti novi, od kritičara hvaljeni show ‘Off The Hook’. Riječ je o njegovom prvom stand up showu nakon tri godine, koji je zvijezdu serija i filmova ‘The Black Books’, ‘Shaun of the Dead’ i ‘Calvary’ pretvorio u jednog od najtraženijih svjetskih komičara.
Nastupi Dylana Morana u Beogradu (27. veljače) i Ljubljani (29. veljače) su rasprodani. Show ‘Off the Hook’ publika će vidjeti u Splitu i Zagrebu u okviru europskog dijela turneje koja traje već više od godinu dana. Jedini preostali datumi na europskoj turneji, za koje je mali broj ulaznica preostao u redovnoj prodaji, su Zagreb i Split.
Hrvatska je, po Dylanovim riječima, bila jedna od točaka koju nikako nije želio zaobići jer je tijekom posljednjeg nastupa 2013. ostao oduševljen “ne samo reakcijom publike već i razumijevanjem kulturnih referentnih točaka”.

Foto: Press

comment closed