fbpx

Pjevačica Kristina: Vriskica je moja dobitna kombinacija!

KristinaAtraktivnoj pjevačici Kristini život je uljepšala malena perzijska maca s crnom mrljicom na glavi. Nazvala ju je Vriskica jer stalno vrišti.
– Vriskica ima tri mjeseca. Tek se odvojila od mame i još joj ništa nije jasno, ali je jako zagrijana za to da sve sazna. Uvijek je gladna i stalno istražuje. Po danu je hiperaktivna, a po noći moram zaspati pored nje kako bi se umirila. Često se može vidjeti kako po stanu u brzini leti (kliže) neka bijela dlakava kuglica. I tad se obično čuje kako se stvari ruše i razbijaju, a ona se sakrije jer vjerojatno osjeća da je nešto zeznula. Moram napomenuti da sam je dobila jer je karakterom navodno podsjećala na mene. Bez komentara – kroz smijeh nam je opisala Kristina svoju ljubimicu. Dodaje da je Vriskica prava avanturistica.  Kristina, kaže, da se Vriskica posebno čudi svom odrazu u ogledalu.
Vriskica– Prvo se zaledi, pa se gleda, pa dira ogledalo, zatim pokušava ući u ogledalo i to traje sve dok joj neki drugi predmet ne ukrade pažnju. Ne voli se kupati, ali će se morati naviknuti na to – nastavlja lijepa pjevačica. Vriskica voli slušati glazbu.
– Pjevala sam joj ‘Dobitnu kombinaciju‘ uz malu izmjenu teksta: “… ja crna, a ti bijela. I to je, to je ta – dobitna kombinacija”. Mislim da je premlada za ‘Odnijela te votka’ – smije se Kristina. Dodaje da njezina Vriskica ima naviku penjati se ljudima na glavu. Kristina svoju ljubimicu  vodi sa sobom kud god ide jer ne želi da njezina Vriskica bude sama.
– Nosim je u torbi iz koje njoj viri radoznala glavica. Vodim ju u studio i na sastanke. Vriskica se nikoga ne boji, druželjubiva je. I naravno, stalno je u centru pažnje – ističe Kristina.

Foto: Danijel Galic/Privatni album

Fotogalerija: [nggallery id=342]