Potvrđeno: Ivo Pinto odlazi u Premiership!
Piše: redakcija On 8 sij., 2016 At 01:37 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

GNK Dinamo i Norwich City dogovorili su detalje oko prelaska Ive Pinta u redove engleske momčadi

Ivo Pinto– Ivo je s nama dvije i pol godine i kad je došla ponuda Norwicha koja je nama bila prihvatljiva jasno je rekao kako bi se volio okušati u Engleskoj. Naravno, sa sportske strane je to san svakog igrača, a siguran sam da su i financijski uvjeti za njega sjajni tako da možemo reći da su baš sve strane zadovoljne. U ime svih mu se želim zahvaliti jer je u vremenu koje je proveo u Dinamu i Zagrebu, na terenu i van njega, pokazao što znači biti profesionalac i od srca mu svi želimo puno sreće u nastavku karijere – rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.
Ivo Pinto je došao u Dinamo u ljeto 2013. godine iz rumunjskog Cluja i u dvije i pol godine u Maksimiru upisao je 111 nastupa za Modre. S GNK Dinamo je osvojio dva naslova prvaka po jedan Kup i Superkup, dva puta igrao skupine Europske lige i ove sezone je igrao utakmice Lige prvaka. Klubovi su se dogovorili oko svih detalja, a i sam igrač je dogovorio svoje uvjete te se samo čeka potrebna papirologija od strane Engleskog nogometnog saveza kako bi Ivo mogao upisati prve minute u novom dresu.

Foto: Press – GNK Dinamo društvena mreža

comment closed