Zoran Mamić: Puna kapa mi je nogometa za neko vrijeme!
Piše: redakcija On 20 pro., 2015 At 10:32 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Dinamo…

Zoran Mamić– Čestitam momčadi na jesenskom naslovu prvaka i na kalendarski fantastičnoj godini. Osvojili smo duplu krunu u svibnju, igrali smo Ligu prvaka, postali jesenski prvaci, juniori su prošli grupu UEFA Youth league, reprezentacija se plasirala na Svjetsko prvenstvo. Bilo je puno lijepih trenutaka i to me veseli. Ne bih ulazio u detaljnu analizu utakmica jer mi je puna kapa nogometa za neko vrijeme – rekao je nakon utakmice trener Zoran Mamić.
Jučer je na stadionu Maksimir GNK Dinamo pred oko 1000 navijača golom El Arabi Hilal Soudania u 86. minuti pobijedio Inter iz Zaprešića rezultatom 1:0. Modri su tako postali jesenski prvaci Prve HNL-e, a među gledateljima je bio i Zdravko Mamić.
– Ovo je bila posljednja utakmica Modrih u prvom dijelu sezone, a nakon osvajanja jesenske titule prvaka pred igračima Dinama zasluženi je odmor. To ujedno znači da stiže i zimski prijelazni rok. Dobili smo jednu konkretnu ponudu za Pinta, odbili smo taj klub i to je to. Ne bih govorio o imenu kluba o kojem se radi jer ne bi bilo korektno. Upiti i šuškanja o nekim igračima postoje, ali nemamo ništa konkretno i vjerujem da neće biti velikog prometa tijekom zimske pauze. Ne razmišljamo, stav kluba je da nema prodaje, ali ako dođe nešto konkretno i nemoralno spremni smo razgovarati.” Trener je prokomentirao i nadolazeći zimski prijelazni rok te situaciju s izvršnim predsjednikom kluba Zdravkom Mamićem:
– Neće biti problema zbog toga što Zdravko ne smije obnašati svoju funkciju u klubu. Ima dovoljno ljudi, glavni direktor Svetina, predsjednik Barišić, ja, ima nas dosta. Naš je stav da ne želimo razmišljati o prodaji iako to može biti plus/minus jedno ili dva imena u ovom prijelaznom roku. Mislim da neće biti nikakvog stresa u komunikaciji ili predstavljanju kluba zbog toga što Zdravko nije tu. Znamo njegovu važnost za klub i nadam se da ću ubrzo dobiti dozvolu da smijemo komunicirati. Morat ću dati iskaz, uzet ću blagodat obitelji da me skinu s liste svjedoka i da možemo normalno komunicirati. Nadam se da će to biti brzo – rekao je trener Modrih pa zaključio sa čestitkom:
– Želim svima sve najbolje za blagdane i želim vam da se odmorite.

Foto: Press

comment closed