fbpx

Jacques Houdek: Zimi ne mršavim!

Našalio se…

Pjevač se često šali na račun svog izgleda, a na društvenoj mreži obožavateljima je otkrio da voli jesti burek i pizzu, gušta u suhomesnatim proizvodima, a za obitelj i prijatelje rado spremi roštilj

Jacques Houdek

Jacques Houdek, Andrijana Subotić Pjajčik– Volim nositi crnu boju jer sam čuo da mi stanji struk, ali nisam smršavio – rekao je dobro raspoloženi Jacques Houdek za portal Scena.hr. Pjevač je jučer bio na proslavi deset godina rada dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik u Zagrebu. Šaljivo je dodao kako ne može smršaviti sad kad dolazi zima.
– Zimi se svi debljaju, pa kako da ja mršavim – kazao je Houdek kroz smijeh. Pjevač bez problema razgovara o višku svojih kilograma Jacques Houdekte se često šali na vlastiti račun. Nasmiju ga i vicevi o njemu. Houdek je veliki gurman i to rado pokaže na Facebooku svojim brojnim obožavateljima. Tako je na društvenoj mreži otkrio da se nakon gaže ponekad počasti burekom, gušta u suhomesnatim proizvodima, voli pizzu, te često za obitelj i prijatelje spremi roštilj. Jacques je jedan od najsnažnijih muških vokala u Hrvatskoj te zbog svog talenta i sjajnih pjesama uživa veliki ugled struke i publike. Zbog toga je i omiljen mentor u glazbenom showu. Pjevaču je supruga Brigita najveća podrška u karijeri i životu. Par je ove godine proslavio deset godina braka u kojem su dobili dvoje djece. Houdek će u studenom snimati spot za pjesmu ‘Kraljica’, a u spotu će glumiti upravo njegova supruga.
– Prije tebe sve su bile i dobre i drage moje princeze, al’ samo ti si kraljica, stihovi su pjesme ‘Kraljica’, pa je bilo logično da u spotu bude moja supruga – rekao je u nedavnom razgovoru Houdek za portal Scena.hr.

Foto: Jacques Houdek društvena mreža, Press
Fotogalerija: [nggallery id=597]