fbpx

Jelena Perčin: Film Gorčilo vratio me u djetinjstvo!

Za portal Scena.hr…

Jelena je na premijeri filma bila odlično raspoložena i sjajno je izgledala. Film je pogledala u društvu Sandre Lončarić Tankosić

– Oduševljena sam filmom. Jako mi se svidio i to je dobra komedija mentaliteta. U filmu su prikazane situacije koje sam i sama prošla, i u meni bude lijepe uspomene na djetinjstvo i Konavle. Dugo znam Mimu i Milana te pratim i volim njihov rad od televizije i kazališta, tako da mi je uvije drago sresti drage ljude – rekla je lijepa glumica za portal Scena.hr. Jelena Perčin u srijedu je došla na zagrebačku premijeru filma ‘Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš‘. Glumica je bila odlično raspoložena i sjajno je izgledala. Film je pogledala u društvu kolegice i prijateljice Sandre Lončarić Tankosić.

Jelena Perčin, Sandra Lončarić Tankosić

– Film je zaista odličan i mislim da će u Hrvatskoj imati puno gledatelja. Drago mi je da sam srela i Boru Stjepanovića s kojim sam divno surađivala na predstavi ‘Mletački trgovac’. Zaista je bilo lijepo druženje i s ostalima iz ekipe – kazala je Sandra. Na premijeru je došao i Milutin Mima Karadžić koji u filmu igra glavnu ulogu. Glumac je rekao da jako voli Zagreb.

Jelena Perćin, Sandra Lončarić Tankosić

– Tu imam jako puno prijatelja i kolega. Danas sam cijeli dan proveo ovdje u društvu dragih ljudi i bilo mi je lijepo – naglasio je Mima na premijeri filma za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr