fbpx

Jelena Rozga oduševila sve generacije, posebno najmlađe

Rujanfest…

Bilo je gotovo dirljivo gledati tu povezanost Jelene i publike

Jelena RozgaJelena RozgaPrije koncerta Jelena Rozga se s veseljem fotografirala sa svojim najmlađim obožavateljima koji su jedva čekali njezin nastup. Publika je na ovogodišnjem Rujanfestu dugim i toplim aplauzom pozdravila omiljenu pjevačicu. Zapjevala je prvu pjesmu i nastala je prava euforija. Na svakom koncertu se pokaže koliko ljudi vole ovu nježnu pjevačicu, ali snažne energije. Bilo je gotovo dirljivo gledati tu povezanost Jelene i publike.
– Toliko je lijepo ovdje, toliko vesela publika i to je ono najvažnije – kazala je lijepa Jelena za portal Scena.hr. Pohvalila je i organizatore Rujanfesta. Pjevačici je  njezina publika, koja je već godinama drži na tronu glazbene scene, najveća inspiracija.
– Nikad ti nije ništa teško kad voliš nešto. Kad imaš publiku kakvu ja imam, tada dobijem ‘vjetar u leđa’ . I kad se sve spoji –  to je dobitna kombinacija – naglasila je pjevačica. Jelena je oduševila i svojim stylingom. Bila je odlično raspoložena, a izgledala je fantastično. S pjevačicom su pjevale sve generacije, a posebno najmlađa publika. Jeleni su na koncert došli i njezini brojni prijatelji.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=464]