fbpx

Miroslav Ilić slavuj iz Mrčajevaca oduševio na Rujanfestu!

Westgate…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Miroslav IlićMiroslav Ilić, slavuj iz Mrčajevaca, kako ga od milja zove publika sinoć je održao koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta. Velikan narodne glazbe sa svojim orkestrom Miše Mijatovića razgalio je posjetitelje druge večeri najvećeg glazbenog događaja koji na jednom mjestu okuplja najbolje izvođače regionalne zabavne glazbe. Publika je u jedan glas pjevala njegove hitove poput ‘Najlepša si kad se smeješ’, ‘Pusti me da te volim’, ‘Tako mi nedostaješ’, ‘Jedan dan i mnoge druge. Nakon Miroslava Ilića na pozornicu se popeo Siniša Vuco, jedan od rijetkih glazbenika koji se u svojoj karijeri bavi potpuno suprotnim glazbenim žanrovima. Podjednako je prihvaćen kao autor i pjevač nove narodne glazbe i kao autor i izvođač žestokog hard rocka.
Večeras na programu nema velikih koncerata, ali to posjetiteljima ne treba biti razlog da ne posjete festival dobre zabave u blizini trgovačkog centra Westgate i zabave se uz Miroslav Ilićglazbene bendove po tematskim šatorima kao što su Sarajevska kuća, Kuća Nikšićkog piva, Češka kuća, Bilogorska kuća, Kuća Slavonije i Baranje, Rakijarnica, Kuća piva i ostale, dok najmlađi mogu uživati u velikom zabavnom parku.
Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

Foto: Press

PROMIJENJENI PROGRAM RUJANFESTA 2014.
16.09. JELENA ROZGA, ŽELJKO SAMARDŽIĆ
17.09. MAGAZIN I MEJAŠI
18.09. BAJAGA I INSTRUKTORI, PLAVI ORKESTAR
19.09. SEVERINA, SAŠA MATIĆ
20.09. IVAN ZAK I BEGINI
21.09. JOLE, DRAŽEN ZEČIĆ