fbpx

Bivša misica Katarina Prnjak okušala se kao voditeljica!

Katarina Prnjak_1Lijepa manekenka Meri Benčić sinoć je otvorila treći po redu Zagreb IN Style u Lobby Eurotower. A dizajnerice Katarina Mamić, Lara Pašalić i Ivana Cvrlje predstavile su svoje kolekcije. Večer ljepote vodila je bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak koja se odlično snašla kao voditeljica.
– To je moj prvi takav angažman. Imala sam tremu, ali kad je krenuo događaj sve je nestalo. I u tom smjeru bih mogla nastaviti karijeru – rekla nam je lijepa Katarina.
U glazbenom dijelu programa predstavio se mladi pjevač Matija Cvek te plesna skupina Funk & Delik u suradnji s Casa Del Padrone te fantastičnom koreografkinjom Mirelom Škiljo. Na večeri ljepote uručeno je priznanje Jasni Žmegač i tvrtki ‘Ziaja’ jer su najveća podrška mladim poduzetnicima. Odličan make up potpisala je Ana Gabelić u suradnji sa ARTDECO kozmetikom, dok se za stilski dojam večeri pobrinula Amela Pejković. Ovaj modni događaj uveličali su: Neven Ciganović, manekenke Maja Nikolić, Ivana Ergić, Nikolina Čolak, Antea Kodžoman, Aleksandra Grdić te manekeni Radovan Stošić Antonio Šincek i Luka Jovanović.

Fotogalerija: [nggallery id=249]